Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Картички за всеки празник

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2007
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 12,64
ISBN: 3800083826330
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Фиона Уат
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Тук ще намерите книгата Картички за всеки празник pdf

Описание:

Тази книга предлага повече от 50 идеи и проекти за модели на оригинални поздравителни картички. Можете да ги изработите сами, като следвате стъпка по стъпка ясните и точни указания, дадени в нея. Книгата е подходяща както за самостоятелна работа, така и за часовете по изобразително изкуство и труд и техника в училище.

... онлайн книжарница Сиела Безплатна доставка над 40 лв ... Art Shop Alena Ela: Картичка За Всеки Празник ... . Тази книга предлага повече от 50 идеи и проекти за модели на оригинални поздравителни картички. Можете да ги изработите сами, като следвате стъпка по стъпка ясните и точни указания, дадени в нея.

Поздравителни картички с цветя: рози, орхидеи ... Картички с цветя - празнични и красиви - Lazara.bg ... .

Поздравителни картички с цветя: рози, орхидеи, пролетни, екзотични и тропически цветя. Картички и честитки за всеки празник - Рожден Ден, Имен Ден, Коледа, Нова Година, св. Всеки има празник по един път в година! Почерпи и му се наслади с хората, които те обичат! С пожелания за невероятен рожден ден! Картички с пожелания за всеки повод.40 хил. харесвания.Общност Добре дошли в Kartichki.bg - тук ще намерите уникални картички за Рожден ден, Имен ден, баба Марта, 8 март, Коледа, Нова година и почти всеки повод, за който може да поздравите ваш приятел или роднина. 1 юни ден на детето - поздравителни картички и пожелания за празника.. Международният ден на детето - 1 юни е дългоочакван празник както от малчуганите, така и от техните родители. Всеки, който е имал възможността да ... картички - размер А5 и А6 /А5=1/2 от А4/ ... Картичка за всеки празник; Подарък за зодия ЛЪВ! Плетени панери! Плик за пари ! Плик за пари с маргаритка ! Цикламен букет от бонбони! Всеки има празник по един път в година! Почерпи и му се наслади с хората, които те обичат! С пожелания за невероятен рожден ден! Указател на български сайтове. Полезни връзки избрани за Вас. Безпла...