Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Градът на гладните - кн. 2, Домът на мис Перигрин за чудати деца

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2015
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 12,68
ISBN: 9789546555939
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Рансъм Ригс
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Рансъм Ригс книги Градът на гладните - кн. 2, Домът на мис Перигрин за чудати деца epub са достъпни за вас след регистрация в нашия уебсайт

Описание:

3 септември 1940 г.Десет чудати деца бягат от армия чудовища.Само една жена може да им помогне – но тя е затворена в тялото на птица.„Градът на гладните“ отвежда в силно впечатляващ свят на телепатия и времеви примки, на атракциони и хора с множество лица, сменящи формата си – свят, заселен с възрастни "чудати“, жадни да убиват гадини и една невъобразима менажерия от странни животни. Подобно на своя предшественик, втората книга от серията за чудатите деца смесва вълнуващо фентъзи с непубликувани досега стари фотографии, създавайки единствено по рода си литературно преживяване.

...сто ги препрочитам, защото това са ми любимите книги ... Атлас на дните - книга 4 (Домът на мис Перигрин за чудати ... ... . Ако не сте чели Домът на мис Перигрин за чудати деца, Градът на гладните и Библиотеката на душите, направете го. Препоръчвам ви ги. Цена: 27.99 лв. Книга. Приключението, започнало в „Домът за чудати деца на мис Перигрин" и продължило в „Градът на гладните", достига своя вълнуващ апогей в „Библиотеката на душите". Тайнствен остров - Изоставено сиропиталище - Странн ... Градът на гладните (Домът на мис Перигрин за чудати деца ... ... . Тайнствен остров - Изоставено сиропиталище - Странна сбирка от удивително редки снимки „Домът на мис Перигрин за чудати деца" е незабравим роман, в който литература и фотография се сместват в едно вълнуващо цяло.